16400 €

Διατιθεται και η εκδοση:
NT1100 DCT - 17.800€

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 6.5”
Καθαρή και ευανάγνωστη, η οθόνη αφής TFT 6,5” προσφέρει τρεις επιλογές απεικόνισης: Η GOLD παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αριθμητικά δεδομένα και modes (προγράμματα). Η SILVER εστιάζει στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο και η BRONZE στο στροφόμετρο. Το χρώμα φόντου είναι προεπιλεγμένο και επιπλέον προσφέρει την επιλογή μαύρου ή λευκού. Η συνδεσιμότητα Apple CarPlay®, Android Auto® και Bluetooth παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες smartphone μέσω της οθόνης TFT.
ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Προσφέρει μία ιδιαίτερα επίπεδη καμπύλη απόδοσης σε όλο το εύρος λειτουργίας, αλλά με βελτιστοποιημένη εισαγωγή και εξαγωγή για ομαλές επιταχύνσεις και απολαυστικό ήχο στις χαμηλές στροφές. Οι επιδόσεις δεν επιτυγχάνονται σε βάρος της κατανάλωσης και η απόδοση του κινητήρα επιτρέπει αυτονομία 400km από το ρεζερβουάρ των 20,4 λίτρων.
ΕΛΑΦΡΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ
Το ατσάλινο ημίδιπλο ελαφρύ πλαίσιο και βιδωτό αλουμινένιο υποπλαίσιο, συνδυάζεται με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης διαμορφώνοντας ένα ελκυστικό, σπορ πακέτο.Το ανεστραμμένο πιρούνι 43mm της Showa έχει διαδρομή 150mm και ρυθμιζόμενη προφόρτιση. Επίσης το μονό πίσω αμορτισέρ της Showa προσφέρει διαδρομή άξονα 150mm. Για ευκολότερη μεταφορά συνεπιβάτη και αποσκευών η προφόρτιση ελατηρίου ρυθμίζεται υδραυλικά και από απόσταση.
ΕΞΑΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ DUAL CLUTCH TRANSMISSION
Το σύστημα DCT προσφέρει δύο διαφορετικές φιλοσοφίες οδήγησης, υπάρχει η επιλογή της σπορ οδήγησης μέσω του Μηχανικου κιβωτίου, όπου αλλάζεις εσύ την σχέση ή αφήνεις το αυτόματο κιβώτιο να το κάνει για σένα. Το DCT με προγραμματισμένα μοτίβα αλλαγών που διαβάζουν συνεχώς την ταχύτητα του οχήματος, την επιλεγμένη σχέση και τις στροφές του κινητήρα αποφασίζει πότε πρέπει να γίνει η αλλαγή για πιο ομαλή οδήγηση.
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Το χαμηλό ύψος της σέλας και η ιδανική γεωμετρία συνδυάζονται με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης και διαμορφώνουν ένα ελκυστικό, σπορ πακέτο. Η ζελατίνα με ρύθμιση ύψους και γωνίας κλίσης σε 5 θέσεις συνεργάζεται με πάνω,κάτω εκτροπείς αέρα (deflectors) διασφαλίζοντας αεροδυναμική απόδοση σε υψηλές ταχύτητες και εξαιρετική προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Το cruise control προσφέρεται στάνταρ όπως και οι κομψές πλαϊνές βαλίτσες και τα θερμαινόμενα γκριπ.
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων περιλαμβάνει 5 προγράμματα οδήγησης, 3-επιπέδων Honda Selectable Torque Control (HSTC), Wheelie Control, φώτα full LED, φλας αυτόματης ακύρωσης (self-cancelling indicators) και σύστημα Emergency Stop Signals.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ SYM-DAYTONA
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
  • ABS
  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Βιβλίο Service
  • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
  • Καινούργιο
  • Πλαϊνό σταντ
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 1100 cc
Ιπποδύναμη: 102 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 5 λίτρα/100km
Στοιχεία αμαξώματος:
Έξωτ. χρώμα: Γκρι Μεταλλικό
Στοιχεία Οχήματος
Χρονολογία: 01/2024
Κατηγορία: Sport Touring
Χρονολογία: 01/2024
Κυβικά: 1100 cc
Ιπποδύναμη: 102 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Γκρι

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up