10810 €

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ:
NC750X - 9.610€

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ, ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ, ΟΚΤΑΒΑΛΒΙΔΟΣ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ (SOHC) ΚΑΙ HSTC
Χάρη στο βελτιωμένο χρονισμό εκκεντροφόρου - βελτιστοποιημένου και στους δύο κυλίνδρους - αυξήσαμε τη μέγιστη ισχύ κατά 2kW (2,72 PS), που αγγίζει τώρα τα 43,1kW (58,6 PS). Υπάρχουν 600 επιπλέον ωφέλιμες στροφές με τη μέγιστη ταχύτητα περιστροφής στις 7.000 σαλ. Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει αναβαθμισμένη διαχείριση πρόσφυσης του πίσω ελαστικού 3 επιπέδων.
THROTTLE BY WIRE (TBW) - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ 4 RIDING MODES
Το TBW προσφέρει το πλεονέκτημα των προκαθορισμένων riding modes - STANDARD, SPORT και RAIN - για παραμετροποίηση της ισχύος και του φρένου του κινητήρα (και του επιπέδου παρέμβασης του HSTC) σύμφωνα με τις οδηγικές συνθήκες. Επιπροσθέτως, το USER mode επιτρέπει την προσαρμογή της απόδοσης και του φρένου του κινητήρα, καθώς και του επιπέδου παρέμβασης του HSTC, όπως επιθυμείς.
ΕΞΑΤΑΧΥΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ Η DUAL CLUTCH TRANSMISSION (DCT)
Το μηχανικό κιβώτιο συνδυάζεται τώρα με μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης, που καθιστά τη μανέτα ελαφρύτερη κατά 20% και διαχειρίζεται τον πίσω τροχό στα απανωτά κατεβάσματα και σε ένα απότομο φρενάρισμα. Και στις δύο εκδόσεις (μηχανικό και DCT), για ταχύτερη επιτάχυνση στην πόλη, οι σχέσεις 1-3 είναι κοντύτερες, ενώ οι σχέσεις 4-6 αντίστοιχα είναι μακρύτερες. Η οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο είναι ξεκούραστη - στα 60 χλμ./ώρα, ο κινητήρας λειτουργεί μόλις στις 2.500 σαλ.
ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΗ
Με την επανασχεδίαση του σωληνωτού ατσάλινου πλαισίου τύπου 'διαμάντι' (και άλλες λεπτομερείς βελτιώσεις) εξοικονομήθηκαν 6 κιλά, και σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους από τον εμπρόσθια κεκλιμένο κινητήρα, η NC 750X έγινε ακόμα πιο ευκολοδήγητη. Και αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, όπως οδήγηση στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης, αλλαγή λωρίδων στον αυτοκινητόδρομο, ή διαδρομές με στροφές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ, ΟΜΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ
Το πιρούνι Dual Bending Valve (SDBV) 41 χλστ. της Showa παρέχει άριστη απόσβεση στις ανωμαλίες, μεγάλες ή μικρές, χάρη στη βελτιστοποιημένη συμπίεση και επαναφορά. Το πίσω αμορτισέρ μονού σωλήνα Pro-Link περιλαμβάνει ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Ισχυρό, ομαλό φρενάρισμα προσφέρει ένας wavy δίσκος 320 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων σε συνδυασμό με ένα δίσκο 240 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου και δικάναλο ABS.
ΠΙΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΦΩΤΑ LED
Το αιχμηρό εμπρός φέρινγκ προστατεύει τον αναβάτη από τον αέρα, σε συνδυασμό με τη νέας σχεδίασης ζελατίνα. Ένας νέος προβολέας LED, διαθέτει μοναδικά φώτα πορείας και συνδυάζεται με νέο πίσω φως και φλας LED.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΣΕΛΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μία οθόνη LCD προσφέρει πρόσβαση στον αναβάτη στα διάφορα riding modes, τα οποία επιλέγονται από το αριστερό γκριπ. Το ύψος της σέλας - στα 800 χλστ. - είναι χαμηλότερο κατά 30 χλστ. και η θέση οδήγησης είναι άνετη, όρθια και ξεκούραστη με εξαιρετική ορατότητα. Ο αποθηκευτικός χώρος, αυξημένος κατά 1 λίτρο, φτάνει τα 23 λίτρα, ενώ χάρη στη νέα σχεδίαση του αποθηκευτικού χώρου, χωράει τώρα ένα full-face κράνος τύπου adventure.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ HONDA
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
  • ABS
  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
  • Καινούργιο
  • Πλαϊνό σταντ
  • Φώτα led
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 750 cc
Ιπποδύναμη: 58 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 3,53 λίτρα/100km
Στοιχεία αμαξώματος:
Έξωτ. χρώμα: Γκρι
Στοιχεία Οχήματος
Χρονολογία: 01/2024
Κατηγορία: On/Off
Χρονολογία: 01/2024
Κυβικά: 750 cc
Ιπποδύναμη: 58 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Γκρι

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up